arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek het ge​heim
van een vitale mindset!

5 daagse challenge voor meer positiviteit en energie in je leven

455

deelnemers sinds 2021

5

daagse challenge

20

minuten per dag
vitale mindset challenge

Wil jij meer energie, positiviteit en lekkerder in je lijf zitten?

5 daagse vitale mindset-challenge


Dit is de challenge die jouw gezonde leefstijl een enorme kickstart gaat geven. Je ontdekt het geheim van een vitale mindset en zet de kracht van jouw gedachten in voor het leven waar je van droomt.

Ik leer je ontdekken met welke mindset jij naar jezelf en de wereld kijkt, welke angsten en overtuigingen jouw gezonde leefstijl belemmeren en hoe je met eenvoudige stappen kunt groeien in de vitale mindset, zodat een gezonde leefstijl realiteit wordt.


Ontdek wat ik heb ontdekt; dat een gezonde leefstijl niet begint in de sportschool en niet wordt bereikt met een dieet. Maar dat jouw mindset de drijvende kracht is achter jouw gezondheid.

Het resultaat van deze challenge?
Dé start naar denken in mogelijkheden, vrijheid, zelfliefde en meer energie in je leven. Ontwikkel de mindset die je nodig om je echt gezond en vitaal te voelen.

Ik neem je stap voor stap mee.

blijvend gezonder en vitaler

Heb je nu het gevoel dat...

Je al van alles geprobeerd hebt en geen flauw benul wat nog wel werkt?

Je constant in gevecht bent met voeding en beweging?

Er veel meer in jou zit, maar gewoon niet zo goed weet hoe je dat aanboort?

Je nauwelijks genoeg energie hebt om de dag door te komen?

Je hiervoor niet goed genoeg, niet mooi genoeg en niet slim genoeg bent?

Er veel meer bij je mogelijk is, maar je gewoon wat hulp nodig hebt?

Je toch al verloren hebt en de hoop een beetje opgegeven?

Je maar wat aanrommelt, maar nog nooit echt hebt doorgepakt?

Je constant met je lijf en gewicht bezig bent, zonder bevredigend resultaat?


Volg dan deze 5 daagse mindset-challenge waarin ik je leer hoe jouw gedachten en overtuigingen jou helpen om meer energie, positiviteit en gezondheid in je leven te krijgen. Voor elke dag!

Creëer een leven vol energie, liefde en positiviteit!

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Je hebt het gevoel dat er meer mogelijk is in jouw leven. Meer energie, meer positiviteit, meer gezondheid en een fittere body en mind.


Maar hoe doe je dat? Je weet misschien wel hoe je begint, maar hoe houd je dit vol? Je wil voor eens en altijd het leven waar je van droomt. Niet maar eventjes. Je wilt je altijd energiek voelen!


Gezondheid en vitaliteit vind je belangrijk en je hebt al van alles geprobeerd, maar je voelt dat er meer kan. Zeker in deze tijd, wil je investeren in jouw eigen gezondheid.


Je bent niet de enige. Iedereen wil gezond leven. Het is wens nummer 1. En toch leeft lang niet iedereen gezond. Bizar hè? Blijkbaar is het niet zo makkelijk. We doen allerlei pogingen. We nemen een duur abonnement bij de sportschool, maar haken al snel weer af. We kopen nieuwe hardloopschoenen, maar na een aantal weken staan die weer in de kast. We volgen een streng dieet, maar als het programma afgelopen is vallen we weer terug in ons oude eetgedrag. We prutsen maar wat aan...


Het is tijd om dit patroon te doorbreken. Want het kan echt anders. Je moet alleen even weten waar je moet beginnen.


Ik deel mijn succesvolle geheim met je in de training.

Je video was 'spot on.' Dit geeft zoveel stof tot nadenken!
blijvend gezonder en vitaler
Evelien Doorn
We zitten nu voor de tweede ochtend jouw filmpjes te bekijken. En ik deed een vreugdedansje. Dit is het begin van iets nieuws!
blijvend gezonder en vitaler
Suzan Ruitenberg
De challenge heeft me bewust gemaakt van wie ik mag zijn en hoe ik mijn leven in mag vullen. De theorie over mindset is meer verankerd in mijn hart.
blijvend gezonder en vitaler
Mirjam Schiebaan
Ik vond de challenge heel inspirerend en heeft me echt weer het zetje in de goede richting gegeven!
blijvend gezonder en vitaler
Dieneke van Es

Waarom mindset?

Als het gaat om een gezonde leefstijl, gaan we direct over in 'doen.' We komen in actie door het formuleren van goede voornemens, gooien ons eetpatroon over de kop en starten met 5 km hardlopen. 


Ik denk dat we iets heel belangrijks overslaan. Een gezond en vitaal leven begint niet met actie, maar met 'zijn.' Wie ben je? Hoe denk je over jezelf? Welke gedachten heb je? Hoe kijk je de wereld in?

Als jij - bijvoorbeeld - niet van jezelf houdt, hoe ga je dan ooit op een gezonde manier voor jezelf zorgen? 


Ongezonde en belemmerende gedachten resulteren in een ongezond leven. Andersom is ook waar; gezonde, motiverende gedachten resulteren in een fit, gezond en energiek leven!

Je doet er goed aan dus eerst (of ook) te investeren in je mindset.

Het begint allemaal met jouw gedachten.

blijvend gezonder leven Rien

Hoe ziet de vitale mindset-challenge eruit?


Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met de nodige uitleg. Zo weet je precies hoe de challenge verloopt en wat je kunt verwachten.


Op de dag van jouw bestelling ontvang je ook:

  • De eerste mail van de challenge met een link naar de eerste video en de bijbehorende vragen en opdrachten. In deze video neem ik je mee in de verschillende mindsets en ontdek je welke mindset jij (vooral) hebt.

De vier dagen daarna ontvang je:

  • Elke dag een mailtje, vragen en opdrachten en nog twee uitgebreide video's waar ik je meeneem in de wereld van de vitale mindset en leg je ik je stap voor stap uit hoe jij deze vitale mindset eigen kunt maken en de eerste concrete stappen kunt zetten.

Na de challenge:

  • Weet je welke type mindsets er zijn.
  • Heb je ontdekt met welke mindset jij de wereld in kijkt.
  • Heb je geleerd welke 6 basisangsten jou van mindset kan laten veranderen.
  • Weet je welke basisangst bij jou het meest aanwezig is en welke gedachten jouw gezonde leefstijl belemmeren.
  • Ben je je bewust van de mogelijkheden van een vitale mindset.
  • Weet je wat nodig is om steeds meer te groeien in een vitale mindset en een vitaler leven.
  • Heb je concrete eerste stappen gezet om de vitale mindset in je leven vorm te geven.
De challenge leerde mij om positief te denken, dat er inderdaad mogelijkheden zijn. Het heeft me geholpen iedere ochtend vroeg uit bed te stappen. Ik gun dit iedereen!
blijvend gezonder en vitaler
Trudy van Boven
De challenge bracht me veel bewustwording; ik denk vaak in tekort en angst. Ik merk het nu iedere keer op als het gebeurt. Ik ben direct begonnen met een dankbaarheidsdagboekje om mijn mindset te blijven trainen.
blijvend gezonder en vitaler

Marieke van den Born

De verandering van mindset was wel de grootste winst!

blijvend gezonder en vitaler
Annelies van Poelgeest

Mijn belemmerende overtuiging 'ik houd toch niet vol' is na de challenge veranderd in 'met kleine stappen kan ik mijn doel bereiken.' De challenge heeft me echt geholpen te denken vanuit overvloed!

blijvend gezonder en vitaler
Inez
blijvend gezonder en vitaler
€ 27,-

Vitale mindset-challenge

De investering is €27,- (inclusief BTW). Deze training is veel meer waard, maar ik wil je op een heel laagdrempelige manier helpen om eerste stappen te zetten naar een vitaal leven. Zeker in deze tijd is het essentieel dat je deze stappen zet. Ook is dit een mooie manier om mij beter te leren kennen. 

Stop met die eeuwige strijd rondom voeding en beweging.
Het kan echt anders.

blijvend gezonder en vitaler

Overal en elke dag het beste van mijzelf

Ik leefde altijd in de 6e versnelling en vergat volledig voor mijzelf te zorgen. Dit eindigde bijna in een burn-out. Ik had een jong gezin, een drukke baan in het onderwijs, volgde een masterstudie en was op alle denkbare fronten in mijn leven actief. Tegelijk at ik alles wat los en vast zat, dronk ik veel wijn en sportte ik niet of nauwelijks.

's Ochtends had ik de grootste moeite met uit bed komen en liet mijn vrouw alles regelen om de kinderen naar school te brengen. De hele dag door ervoer ik een gebrek aan energie en 's avonds ging ik afgemat naar bed. En zo door.

Dit klopte niet. Ik was (en ben) een man met idealen, maar kon nergens écht het beste van mijzelf geven. Ik werd geleefd door mijn eigen keuzes.


Langzaam maar zeker gooide ik het roer om. Ik begon gezond te ontbijten, meer te sporten, hield een strak slaapschema aan en ervoer steeds meer energie in mijn leven.


De grootste verandering vond in mijn hoofd plaats. Ik las allerlei boeken en luisterde podcasts over mindset. Ik ontdekte dat hoe ik over mijzelf denk en hoe ik de wereld inkijk, van invloed is op mijn dagelijks handelen.


Ik ontdekte de gigantische kracht en invloed van mijn gedachten op mijn eigen leven.

Deze kracht is mijn geheim van een gezond en energiek leven. Ik kan nu overal en elke dag het beste van mijzelf geven. Omdat ik geleerd heb dat echte gezondheid begint in je hoofd.

Veel gestelde vragen


Wanneer start de challenge?

Na het plaatsen van jouw bestelling krijg je binnen 5 minuten jouw eerste mailtje binnen. Vanaf dat moment elke dag één mailtje met content, 5 dagen achter elkaar.


Kan ik de challenge ook op mijn eigen tijd doen?

Ja zeker! Je ontvangt elke dag een mailtje, maar het is aan jou wanneer je die bekijkt. Voel je helemaal vrij. Ik adviseer je wel tijd in je agenda te blokken om hiermee aan de slag te gaan. Zo haal je het meeste rendement.


Is dit bedrag inclusief of exclusief BTW?

Je betaalt €27. That's it. Geen extra kosten. Niet nog 21% BTW erbij. Een heerlijk betaalbaar product met enorme waarde voor jouw leven.


Voor wie is de challenge bedoeld?

Voor iedereen die meer gezondheid en vitaliteit in zijn of haar leven wil en dit wil vasthouden.


Blijf ik toegang houden tot alle content?

Ja, je blijft altijd toegang houden tot de challenge. Dus je kunt alles op je eigen tijd volgen en nog eens bekijken.


Moet ik een bepaald niveau hebben om deze challenge te kunnen doen?

Nee hoor. Iedereen kan instappen en de challenge volgen. Als je nog niets over mindset weet of al heel veel kennis hebt; deze challenge gaat jou uitdagen voor een volgende stap.


Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 400 mensen de challenge gevolgd en ik heb nog nooit één negatieve reactie gehad. Ik heb het volste vertrouwen dat de challenge ook voor jou waardevol is. Zo niet? Geld terug-garantie.

Ben je er klaar voor?