arrow_drop_up arrow_drop_down

Mijn missie komt niet uit de lucht vallen

Laat me je meenemen in mijn verhaal

over mij
Tot een paar jaar geleden leefde ik behoorlijk anders dan ik nu doe. Mijn leven zat bomvol en ik was mijzelf kwijt. Ik had een jong gezin (drie kinderen onder de vijf), een drukke baan in het onderwijs en volgde een masteropleiding . Daar bovenop zorgde ik niet goed voor mezelf. Ik at alles wat los en vast zat, dronk wijn als water en bewoog amper. Dat leven resulteerde in een constant gebrek aan energie, lichamelijke klachten en zodra de herfst begon pikte ik elke griep mee die voorbij kwam. Ik was super ambitieus, gedreven en had allerlei idealen, maar ook het gevoel dat ik nergens het beste van mezelf kon geven. Voor mijn gevoel deed ik alles half. 's Ochtends sleurde ik mezelf uit bed en 's avonds ging ik er - uitgeblust - weer in.
over mij

Ik ben Rien Tanghe! Als verander-expert is het mijn missie om jou als vrouw (maar mannen zijn ook welkom!) in staat te stellen - in alle rollen die je hebt - het beste van jezelf te geven. Iedere dag! Ik weet hoe ingewikkeld het is om in een druk leven goed voor jezelf te zorgen en zo te leven dat je elke dag straalt en bakken energie hebt.


Met Trail help ik je een gezonde leefstijl ontwikkelen die je volhoudt. We focussen op gedragsverandering, mindset, acceptatie en zelfliefde. Het is echt mogelijk om een gezonde leefstijl de rest van je leven vol te houden, zonder diëten, teleurstelling, schuldgevoel en die eeuwige strijd met voeding en beweging. 

Zodat jij het beste van jezelf kunt geven. Iedere dag weer!

Mijn leven moest veranderen. En snel ook. Om mij heen zag ik iedereen diëten en constant strijden met teleurstelling en schuldgevoel. Dat wilde ik echt voorkomen. Ik voelde me al schuldig omdat ik voor mijn gevoel overal tekort schoot.


Focus op positiviteit
Tijdens mijn masteropleiding (gericht op verandering) ontdekte ik de positieve psychologie en ging ik helemaal aan. Ik begon met kijken naar wat ik wél wilde, in plaats van wat niet lukte en waar ik van af wilde komen.


Langzaam maar zeker paste ik mijn leven grondig aan. Ik maakte mijn ontbijt gezonder, daarna mijn lunch en ook het avondeten veranderde op den duur. Ik ontdekte de fun van workouts, experimenteerde in de sportschool en ontwikkelde uiteindelijk mijn eigen gym... gewoon in de tuin.


Mindset
Mijn grootste verandering vond plaats in mijn hoofd. Hoe ik over mijzelf dacht en hoe ik de wereld inkeek, bleek de sleutel tot mijn eigen succes. Ik begon mijzelf gezondheid en vitaliteit te gunnen. Ik ontdekte dat ik het echt waard ben om goed voor te zorgen.

Mijn gedachten bleken mijn kracht.


Geeft niet, mag wel, laat maar even

In een podcast hoorde ik deze woorden van Jan Geurts: "Geeft niet, mag wel, laat maar even." Deze mildheid naar mijzelf, versnelde mijn proces. Een leven zonder oordeel, is een leven in vrijheid. En daarmee kan ik gewoon met vallen en opstaan experimenteren in meer gezondheid en vitaliteit.


Ik leef dit leven nu al een aantal jaren en geniet elke dag meer.

En het is ook voor jou weggelegd.

Is het tijd voor jou?

Inmiddels heb ik een succesvol programma ontwikkeld waarin ik jou help deze gezonde leefstijl te bereiken. Ruim 450 mensen volgden mijn vijf daagse vitale mindset-challenge en meer dan 150 mensen deden een Trail (challenge van vijf weken). 


Wil je me beter leren kennen en rustig ontdekken wat ik voor je kan betekenen? Verlang je naar een gezondere leefstijl en ben je klaar met die strijd rondom voeding en beweging?

Download mijn gratis E-book met 7 tips om die strijd te voorkomen en ontvang direct mijn 4 hacks voor voelbaar meer energie.

Begin lekker makkelijk. Maar begin wel! Ik begeleid je, elke stap op jouw weg naar meer gezondheid!